2014-11-15 02:38:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Látogasson el egy bolhapiacra

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Jupiter az ön számára oly kedves Oroszlán jegyében marad. Már kora reggel aktív lesz, mert az Uránusz kapcsolatba lép az ön uralkodó bolygójával, a Marssal. Ez a nap az öné és kedvteléseié: olvasson, találkozzon a barátaival, menjen el sétálni. Tegye, ami jól esik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma a Szűz jegyében áll. Dúskál az élvezetekben, miközben a munka a háttérbe szorul. Nem baj, végül is a Hold nem áll minden nap ilyen kedvezően. Mindent akar, és mindent azonnal. Igényei az egekig nőnek – de ha valmaikor, akkor most van esély arra, hogy meg is valósuljanak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold kezdetben még a Szűz jegyében marad, és segít hétvégi bevásárlásai elintézésében. Bolygóhalmozódás van az ön 6. napházában - számítson a nagynénik, nagybácsik látogatására, vagy meghívására. A gyermekek szórakoztatása ma sokba fog kerülni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bolygóhalmozódás van a szórakozások és örömök területén. Egy ötlet a mai napra: látogasson el egy bolhapiacra, mert így karácsony előtt sokan árusíthatanak olyan holmikat, amik megtetszhetnek önnek, és ami ajándékként örömet szerezne másoknak. Az alkudozás kellemes szórakozást lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön anyagi javait érintő területen áll a Szűz jegyében, és ez fárasztja önt. Forduljon befelé egy kicsit, és használja energiáit spirituális témákra is. A bolygók többsége az otthona területén csoportosul, nézzen körbe a háza táján, egészen biztosan talál magának javítani valót.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a Vénusz távolodni kezd a Szaturnusztól. Sokat vár el magától, és nagy a veszélye annak, hogy csalódás éri. A környezetét se helyezze nyomás alá az elvárásaival. Vegye könnyedebben és lazábban ezt a napot, csak a legszükségesebbeket intézze el. A Hold belépett az ön jegyébe. A délután és az este szabad foglalkozzon azzal, amiben a legtöbb öröme van. Az is lehet, hogy estére elfárad, és korán akar aludni menni: tegyen így, a pihenés biztosan jót tesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll, ami lehetne egy ajándék is önnek. Szívesen fogadhatja az ilyen szombatokat. Ma biztosan találkozik majd a barátaival, vagy – ami legalább annyira szórakoztató – kedvenc újságjaiban böngészhet, legyen az elektronikus vagy nyomtatott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold ma már a Szűz jegyében található - gyakorlati feladatok legyenek a napi tervben. Este viszont kapcsolódjon ki, menjen el vacsorázni a barátaival. A Hold a Szűz jegyében nagyon precíz, hagyjon magának mindenhez elegendő időt, és csináljon mindent élvezetettel, nehogy a sietségben lemaradjon pár fontos dologról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kezdetben szombaton is a Szűz jegyében álló Holddal lesz dolga, ami lényegesen megkönnyíti hétvégi bevásárlásait. Mindent intézzen el, lehetőleg délig - délután már ön ellen fordulhatnak a bolygók, és megnehezíthetik a napját. Legyen ez a mai nap a családjáé, látogassa meg a szüleit, a nagyszüleit, vagy vigyen virágot azon szeretteinek, akik már nem lehetnek önnel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a Szűz jegyében áll a Hold - maradjon otthon, ha ahhoz van kedve, ne hagyja, hogy önre erőltessenek bármilyen programot. Délután a Hold és a Mars jól kapcsolódnak. Most állandóan változik a hangulata, de ettől függetlenül a jó kedve megmarad. Hol aktív lesz, hol kicsit lusta, de ezzel nincsen semmi baj. Este jól készüljön fel a másnapi teendőkre!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold ma is egész nap a Szűz jegyében áll – vállaljon felelősséget tetteiért, szavaiért, és meglátja, ezzel rendkívül sokat javíthat a helyzetén. Este nagyon jól eshet némi pihenés, hagyja magát elkényeztetni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Szűz jegyében áll. Ez az ön horoszkópjában a párkapcsolatok területét foglalja el. A legfontosabb, hogy kedvesével minden rendben legyen. Foglalkozzon vele ma többet: reggelizzenek, ebédeljenek, vacsorázzanak együtt, lehetőleg kettesben, vagy szűk családi körben. Bolygóhalmozódás van a 9. sorsterületen – a családi idillt párja rokonsága megzavarhatja.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: